Alt til børnefødselsdagen

 
Skal der være børnefødselsdag for din dreng eller din pige, er det med garanti lige her du meget let og enkelt kan handle alt det du har brug for - dog lige bortset fra bollerne og den varme kakao!

Børnefødselsdage skal have balloner! Masser af balloner

En rigtig børnefødselsdag skal som minimum indeholde de grundlæggende elementer som festlige indbydelser, farverige fødselsdagslys, krus , balloner, slikposer, en sjov dug og for at gøre oprydningen til en leg engangsservice med et motiv fra Disney eller et tema, som dit barn elsker.

Børnefødselsdage skal have lagkage og boller

Og der skal spises fra de farverige paptallerkner og drikkes af de sjove papkrus. Har du husket dugen? Alle kan de fås med alle de velkendte Disney figurer, fodbold eller et prinsesse tema. Som afrunding på enhver succes af en børnefødselsdag, skal der naturligvis serveres slikposer.

 
Til børnefødselsdag med hele familien, vennerne, hunden og katten

Børnefødselsdage har altid været noget helt særligt. Det husker mange af os fra vores barndom, så hvorfor ikke også hjælpe til med at gøre denne fest til noget særligt for dit barn? Køb alle de fine, sjove og farverige festartikler til børnefødselsdagen lige her.

Køb her


Tilbage til toppen