Festartikler til Temafesten

Festartikler til Temafesten bugner i denne inspirerende shop. Skal der være fjerboa, smarte parykker, barnedåb, bryllup eller noget helt andet er det her du kan få alt. Absolut alt i Festartikler til Temafesten – gå i gang med at shoppe nu og her. 

Festartikler til temafesten der gør det hele ekstra sjovt.

Skal der være temafest på arbejdet, med vennerne eller de gamle skolekammerater? En temafest er en god isbryder - det bliver ikke sjovere. Gå på opdagelse i vores Webshop og find lige de festartikler til temafest som du har brug for. Konfetti, Lametta forhæng, Kulørte kinesiske lanterner, en flot rød løber og meget, meget mere.

Temafester skal være gennemført i alt.

Gæsternes udklædning, musikken og maden skal være gennemført for at en temafest bliver en succes og hvad med udsmykningen? Skal der være rød løber, grøn løber eller alt pakkes ind i de flot og farverigt tyl?

Hos CTI Party.dk tilbyder vi dig et væld af muligheder til din temafest og der er med sikkerhed mulighed for, at du finder lige det, du var ude efter her i webshoppen. Festartikler til temafest der gør din temafest helt unik, pynter dit hjem, bordene og ikke minds dine gæster. 

Festartikler

Festartikler til barnedåb - konfirmation - fødselsdagsfest og bryllup

Festartikler er meget mere end engangsservice, servietter og lys.
Festartikler er også alt det, der gør festen til noget helt særligt, så stemningen bliver løftet, fra det øjeblik gæsterne ankommer.

Hos CTI Party har vi naturligvis rigtig mange balloner, men vi har også et kæmpe udvalg af andre festartikler. Til barnedåb og bryllup fører vi små dekorative figurer til bordpynt og kagepynt, bordkort, konfetti og balloner med dåbs- og bryllupsmotiver. Den klassiske figur af et brudepar på toppen af bryllupskagen kommer i flere alternative varianter: Brudepar, der kører traktor, eller brud med gevær.


Bordpynt med motiver 
Vi fører masser af lys og pynt til bordet, f.eks. rosenblade, flag og konfetti. Vi har flag fra mange lande, også sørøverflag til piratfesten. Når det gælder papirduge og paptallerkner har vi festartikler i ethvert tema: Populære figurer fra børneværelset: Barbie, Byggemand Bob, Mickey Mouse, Smølferne osv. Vi har også festartikler med heste, kranier, prinsesser, monstre og meget mere. Temaerne præger matchende sugerør, servietter og papkrus.
Til den formelle fest har vi festartikler, der kan gøre kan gøre det hele perfekt. Med vores stolebetræk af polyester med satinlook beskytter du dels dine stole og for skabt et stilrent udtryk i festlokalet.


Festartikler til lejepriser-
Hos CTI Party kan du købe festartikler til lejepriser - så har du festartikler som eksempelvis stolebetræk, stolesløjfer, organza og diverse pynt til mange fester. Mange af vores festartikler kan vaskes og genbruges mange gange.

Vi fører både organza som metervare og som færdigsyede stofposer. Organza er et tyndt skinnende stof, der traditionelt fremstilles af silke, men også kan væves med polyester og nylon. Vi fører matchende satinbånd til organzaposer, så du kan give hver gæst en fin lille pose med eksempelvis ris (til at kaste efter brudeparret) eller en lille souvenir fra festen. Gæsterne bliver glade for en pose med et smykke, et stykke sæbe eller lidt til den søde tand.


Tilbage til toppen