Mint blå Dunicel dug 1,25 x 5 m Forstør

Mint blå Dunicel dug 1,25 x 5 m

XTR1406

Mint blå  Dunicel rulledug 1,25 x 5 meter Luksus Dunicel rulle ug er et af de bedste produkter fra Duni – Duni er verdens kendt for deres produkter, som går lige fra stearinlys, servietter,...
Mere

11 Enheder

På lager - Klar til levering

98,00 DKK

Skriv på indkøbslisten

DIN BESTILLING SENDES OM:

Yderligere information

Mint blå Dunicel rulledug 1,25 x 5 meter

Luksus Dunicel rulle ug er et af de bedste produkter fra Duni – Duni er verdens kendt for deres produkter, som går lige fra stearinlys, servietter, bordløber og flotte rulleduge.
Vi er som importør af Duni produkter sikker på at du ikke som kunde hos os, vil blive utilfreds med denne her rulledug, som næsten virker som en rigtigt stof dug.

Farve: Mint blå
Antal: 1 stk
Størrelse: 1,25 m x 5 m
Materiale: Dunicel papir - fremstillet af nyfiber, cellulose fibre og bindemiddel ( lim ) -Ingen fluorescerende blegemidler er tilsat

"Dunicel" Sammenlignet med normal vådlagt papir og væv er papir meget voluminøst porøs og blød. Det har gode vand absorptionsegenskaber og er meget stærkere sammenlignet med normalt væv. Vigtigste kendetegn er: Blød, ikke ridser. Fnugfri, intet støv, ingen statisk elektricitet. Rene, hygiejnisk og steril. Dunicel Papirdug rulledug suger ikke spildt væske på samme måde en almindelig stofdug.

Translator

Tilbage til toppen