Vores blog om Bæredygtige Festartikler Engangsservice ect.

  • Anmeldelsernes Magt i Online Handel: Navigering, Tillid og Lovgivning
    Indsigt og Innovation
    06.02.2024

    Anmeldelsernes Magt i Online Handel: Navigering, Tillid og Lovgivning

    I det digitale handelsrum har online anmeldelser fået afgørende indflydelse på forbrugervalg og virksomheders reputationsopbygning. Platforme som Trustpilot og Google Anmeldelser fremstår som vigtige aktører i at skabe tillid mellem kunder og virksomheder, men de bringer også udfordringer med sig, herunder håndteringen af falske anmeldelser og lovgivningsmæssige krav. Denne dybdegående udforskning, "Anmeldelsernes Magt i Online Handel: Navigering, Tillid og Lovgivning", kaster lys over,...

    Læs mere
  • Valentinsdag: En Rejse Gennem Kærlighedens Historie og Skikke

    Valentinsdag: En Rejse Gennem Kærlighedens Historie og Skikke

    Valentinsdag er en fejring, der har udviklet sig gennem århundreder, en dag der binder os sammen i kærlighedens navn, uanset kulturelle eller historiske baggrunde. Fra dens oprindelse i det gamle Rom til dens nuværende status som en global fest for kærlighed, har Valentinsdag været vidne til en fascinerende metamorfose. Denne blog dykker ned i denne rejse, udforsker de skikke, der har formet dagen, og reflekterer over dens betydning i nutidens samfund.

    Læs mere
  • En Verden af Smil og Støtte – CTI Partys Bidrag til Danske Hospitalsklovne

    En Verden af Smil og Støtte – CTI Partys Bidrag til Danske Hospitalsklovne

    Hos CTI Party værdsætter vi betydningen af at bringe glæde og støtte til dem, der har det svært. I 2024 har vi taget et stolt skridt ved at støtte Danske Hospitalsklovne, en organisation, der ligger vores hjerter nært, og som afspejler vores virksomheds engagement i samfundet. Selvom vi er baseret i Polen, føler vi en stærk forbindelse til det danske marked, og derfor har vi valgt at fokusere vores hjælp her.

    Læs mere
  • Fejring af Konfirmation: Traditioner og Kreativitet

    Fejring af Konfirmation: Traditioner og Kreativitet

    Konfirmation er en vigtig milepæl, ikke kun som en åndelig ceremoni, men også som en anledning til fest og samvær. I dette indlæg udforsker vi, hvordan traditioner fra forskellige kulturer og kreative ideer kan sammenvæves for at skabe en unik og mindeværdig fejring. Fra klassiske ritualer til innovative fejringsformer, dykker vi ned i de mange måder, hvorpå familier og samfund markerer denne særlige begivenhed.

    Læs mere
Indlæser...