Betaling

123Party Sp. z o.o. og sikker betaling
123Party Sp. z o.o. er vurderet og godkendt til at modtage betaling med betalingskort. Betaling hos 123Party Sp. z o.o. lige så sikkert som i enhver anden fysisk butik. 

Nedenfor kan du finde oplysninger som understøtter din sikkerhed ved betaling med kort over nettet – så du som kunde kan føle dig tryg.

Banken betaler – du er sikret
Det er loven om visse betalingsmidler (betalingsmiddelloven §11) , som gælder for handel over Internettet. Det betyder, at der som udgangspunkt ikke er nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via Internettet.
Hvis man har mistanke om, at en tredjemand har misbrugt kortet, skal man henvende sig i sit pengeinstitut og bede om at få pengene ført tilbage på kontoen. Det har pengeinstituttet pligt til at gøre i henhold til de retningslinjer, som Forbrugerombudsmanden udstedte allerede i 1996 efter forhandling med en række organisationer. Pengeinstituttet vil herefter gå tilbage til pågældende butik og kræve beløbet tilbage. Pengeinstituttet må kun hæve pengene igen på kortindehaverens konto, hvis det kan bevises, at det faktisk er kortindehaveren selv, der har "misbrugt" kortet.
Det fastslåes, at ovenstående gælder, når du handler i danske netbutikker. Dette frasiger køber selvrisikoen ved et evt. kortmisbrug af tredjemand.

Betalingsmidler
Handel med betalings- eller kreditkort
På 123Party Sp. z.o.o.kan betales med flg. kort: VISA/ Dankort, VISA, VISA Electron, Master Card samt Diner Club.


Tjek af din oplyste bopæl:
For at minimere svindel på 123Party Sp. z o.o. gælder det for alle bestillinger, som overstiger et større beløb, som fastsættes af 123Party Sp. z.o.o., at du kan blive bedt om at fremvise identifikation og bevis på bopæl pr. e-mail eller fax. Dette inden vi kan afsende din ordre. Dette er desværre en forholdsregel, vi er tvunget til at tage.

Generelt:
Faktura er Køber i hænde når vi sender dine produker via mail.

Registrering
Registrering af kontooplysninger er ikke lovligt i EU. 123Party Sp. z o.o. følger lovgivningen og registerer IKKE dine kontooplysninger. Et tænkt eksempel hvor hackere skaffer sig adgang til serveren og misbruge kontooplysninger kan ikke finde sted. Dine konto oplysninger sendes kun via en sikker SSL forbindelse nedenfor kan du se det grundlæggende i SSL sikkerheden:
SSL (Secure Socket Layer) er en sikkerhedsprotokol, der er designet af Netscape Communications. Ved hjælp af kryptering giver SSL mulighed for:
♦ Sikring af kommunikationsflowet mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet Server (forretningen).
♦ Verifikation af serverens identitet.
♦ Hemmeligholdelse af data mellem browser og server.
♦ Sikring af, at data ikke kan ændres mellem browser og server.
♦ SSL sikrer ikke identiteten af den kunde (sikrer kontooplysninger), der sender f.eks. bestillings- og betalingsinformationer til en Internetforretning

BEMÆRK: Den 1/1-2021 er der kommet nye regler for betaling. 

Nye regler for sikker betaling

Når du i dag handler i en fysisk butik, godkender du din betaling med to elementer, fx chip og PIN-kode. Senest fra den 1. januar 2021 skal du – ligesom i fysiske butikker – godkende din betaling med to elementer, når du handler på nettet. For at gennemføre købet vil du typisk skulle bruge din NemID nøgleapp eller et kodeord, du opretter hos Nets, sammen med en SMS-engangskode.
Du kan risikere, at netkøbet ikke kan gennemføres, hvis du ikke har din NemID nøgleapp eller et personligt kodeord klar.
Hvis din bank ikke har dit korrekte mobilnummer, kan du opleve, at du ikke kan modtage SMS-engangskodeordet, som kan være nødvendigt for at betale på nettet.
Betalinger på under 225 kroner på nettet kan være undtaget de nye regler. Det samme kan betalinger i fysiske butikker på op til 375 kr., hvis du betaler med kontaktløst kort.
Har du ikke godkendt din betaling med to elementer, fx et kodeord og en SMS-engangskode, vil du ikke hæfte, hvis dit betalingskort bliver misbrugt.
Reglerne gælder i hele EU. Det vil sige, at du også vil skulle godkende din betaling med to elementer, hvis du handler i en netbutik i et andet EU-land.

FINANSTILSYNET

Indlæser...