Alle kategorier

Filtrer efter

Pris
Farve

Bordkort

Bordkort til Bryllup

Brylluppet er en kæmpe begivenhed, som oftest planlægges lang tid i forvejen. Hver en detalje skal være på plads, borddækningen ikke mindst. Ud over dekorationer og pynt, er der et andet vigtigt element i bordplanen: Hvem skal sidde ved siden af hvem, så alle er i godt selskab? Det er her vores store udvalg af bordkort kommer dig til hjælp. Ud over at synliggøre gæsternes placering ved festbordet og at give anvisninger til dine gæster, kan kortene også anvendes til at sætte på bordet med buffetens mange indbydende retter og som angivelse af gavebordet.

Både vores bordkort og menukort fås i mange forskellige materialer. Du kan for eksempel vælge mellem adskillige udgaver af tavlebordkortet, der har den fordel, at det kan genbruges. Men vi har også masser af de traditionelle bordkort i karton med og uden print, i både guld, sølv og sort med for eksempel ringe i en fin lille vignet.

Bordkortene i karton fås med huller, så de kan fæstnes til et glas eller til servietten med et smukt lille bånd, der matcher borddækningen, og måske en lille blomst eller andet, der passer til bryllupstemaet. Du kan også købe små klemmer, så kortene kan sættes lige præcis der, hvor du ønsker det, og som noget helt nyt har vi nu fået de fineste små diamantformede holdere dine bordkort.

Husk at vi også sælger tuscher i blandt andet guld og sølv til at skrive på bordkortene. Du kan nemlig få alt til jeres bryllup hos os.