11.1 RETUR- OG FORTRYDELSESRET (Gældende retningslinjer for salg til privat)
Du har som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. 
Du har 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved du evt logger ind på vores side via din log in kode, ved udfylde vores KONTAKTFORMULAREN på vores kontakt side eller sende en mail til adm@ctiparty.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du HERUNDER og medsender dine varer

12. MODTAGELSE NÆGTET
Du skal som kunde give os en skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, også selvom du ikke afhenter din pakke. Ved uafhentet pakker fratrækker vi de reelle returomkostninger i tilbagebetalingen Såfremt dette ikke dækker den fulde beløbe vil vi fremsende en rest krav via en faktura. Hvis du nægter modtagelse af din pakke på grund af vi ikke har sendt din pakke til levering indenfor de max 7 dage + eventuel helligdag, er det vores fejl og vi skal betale den fulde beløb retur, dog forudsat at vi få en skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. (dette gælder dog ikke hvis vi har fået eventuel accept på længer leveringstid end vi har forvente.)

13. VARENS STAND (når du sender den retur)
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. - Tiden fra 123Party Sp. z o.o. sender betaling retur til de stå på købers konto, er afhængigt af betalingssystemet. 123Party Sp. z o.o. har ingen indflydelse på dette.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du har 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved du evt logger ind på vores side via din log in kode, ved udfylde vores KONTAKTFORMULAREN på vores kontakt side eller sende en mail til adm@ctiparty.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du HERUNDER og medsender dine varer

VIGTIGT: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Vi anbefaler at du sender returen som en pakke med track and trace, da du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtaget.
(Bemærk: Vi anbefalder ikke at benytte PostNord, da de bruger det Polske postsystem som ikke fungere og din pakke vil oftes ikke komme frem til os)
Pakken skal sendes retur til

123Party Sp. z o.o.
ul. Łąkowa 2
32-005 Niepołomice
Polen

DOWNLOAD FORTRYDELSESFORMULAR HER

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. 
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.* 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Indlæser...