Bortskaffelse af ballontanke / Heliumflasker

ADVARSEL: Hvis du ikke følger disse anvisninger for sikker bortskaffelse af næsten tomme heliumtanke kan det resultere i en øjeblikkelig løsladelse af helium og resulterer i personskade og/eller ting.

Ballontime tanken er ikke en genopfyldnings tank. Forsøg kun bortskaffelse af tanken, når den er tom. Skal afleveres på storskrald under Jern.
Følg alle 4 instrukser nøje - Vigtigt!


1. Sådan tømmer du helium flasken for helium
Bring tanken til et godt ventileret/luftigt område, helst udendørs.
Åben ventilen/håndtaget helt, ved at dreje det mod uret.
Tryk og hold ned på tilt-dysen indtil tanken er tom. (Se foto 1 herunder)
Lyt til der ikke kommer mere ud af tilt-dysen + 15. sekunder for at sikre sig at den er tom.

2. Fjern dysen fra helium flasken
Skru og fjern tilt-dyse (Se foto 2 herunder) enten med håndkraft eller med hjælp af en ¾ tommer skruenøgle.
  
3. Hvor skal jeg gøre af min tomme helium flasken?
Bring tanken til en jern-genbrug eller et sted med storskrald/genbrug. DET ER VIGTIGT AT DU HAR UDFØRT STEP 1 FØR DU AFLEVERER FLASKEN

4. Hvis din lokale jern-genbrug eller storskrald/genbrug imod forventning ikke acceptere den tomme tank:
Bedes du fortsætte med disse yderligere instruktioner. Placér spidsen af en flad skruetrækker på indersiden af det plumberede låg, som sidder på skulderen af tanken (Se foto herunder) Med en hammer eller lign, laver du et let bank på håndtaget af skruetrækkeren til at gennembore plumberingen. Vær forsigtigt, med at åbne den helt, sådan at du ikke skær dig på den. Med en sprittusch tegner du en stor cirkel omkring det åbne brud og skriver ordet "TOM"(empty) på tanken. Når brud disken først er åben, kan tanken, genvindes sammen med andet jern. DET ER VIGTIGT AT DU HAR FULDT STEP 1 OG TØMT DEN INDEN DU UDFØRER STEP 4.

   

Køb helium til mindre fester

Vi har helium i engangsflasker, lige til at kører på storskrald.
Skal du holde en lille fest? Så er vores ballontime helium pakker lige hvad du skal bruge. Køb helium sammen med balloner i samlede pakker eller køb helium separat og sammensæt din egen ballonpakke. Valget er dit - Vi leverer Danmarks billigste helium til fest.

Brugsanvisning til Helium kit


Tilbage til toppen