Humoristiske og flotte bryllupsfigur

CTI Party har et kæmpe udvalg af udstyr til bryllupsfesten, og du kan naturligvis også finde en bryllupsfigur til bryllupskagen eller det veldækkede bord. En bryllupsfigur er fremragende til at skabe den rette stemning til dit bryllup, og du finder en bred vifte af både romantiske og humoristiske varianter i vores webshop.

En bryllupsfigur fås i flere størrelser og kan bruges som kagepynt eller bordpynt. Vi har også varianter, der kan bruges som flaskeholder eller sparebøsse.

Romantisk eller humoristisk bryllupsfigur

Du kan nemt finde en klassisk romantisk bryllupsfigur, hvor brud og gom kysser, omfavner eller danser - eller en bryllupsfigur hvor gommen bærer bruden. En romantisk bryllupsfigur kan være dekoreret med hjerter, bånd, roser, sommerfugle osv.

Som alternativ til den traditionelle bryllupsfigur har vi sjove varianter, eksempelvis brudepar der spiller fodbold, kører på cykel, motorcykel, traktor eller i åben sportsvogn.

Vi har også mange muntre varianter af figurer i stilen “shot gun wedding”, hvor bruden f.eks. har boksehandsker på, gommen er bundet på hænder og fødder eller bliver slæbt af sted med en vis brutalitet.

Komplet udvalg af bryllupsartikler

Hos CTI Party finder du et komplet udvalg af bryllupsartikler. Foruden en bryllupsfigur i enhver stilart fører vi bildekorationer, isfontæner, konfettirør, rosenblade, bordkort, gæstebøger, duge, service, stolesløjfer osv.

Vi fører organza både som metervare og som færdigsyede poser, der med matchende silkebånd kan bruges til ris eller en lille gave til jeres gæster. Det er blevet en tradition på linje med en bryllupsfigur at give små “omvendte værtindegaver” til bryllupsgæster, som de kan tage med hjem som minde fra festen. Det kan f.eks. være et stykke sæbe, tændstiksæske med monogram eller lidt til den søde tand. Har I mange gæster, kan I nøjes med at give en gave til damerne, eller til én der ved hvert bord udnævnes som vært/værtinde.

Altid gode tilbud

CTI Party har de laveste priser på bryllupstilbehør, herunder en bryllupsfigur der kan gå i arv. Tjek også vores specialtilbud, hvor udgåede varer er ekstra nedsat.

Indlæser...