Alt i Konfirmations pynt og borddækning

Alt til konfirmationen

Konfirmationsfesten er en stor begivenhed, som kræver lidt over det sædvanlige af både tøj, menu og borddækning.

I modsætning til fødselsdag, fejrer man kun konfirmation en gang i sit liv, og det bør naturligvis markeres med stil. En konfirmation fordrer således et veldækket bord med duge, bordkort og diverse bordpynt.

CTI Party har et stort udvalg af festartikler, herunder bordpynt, der kan bruges til en konfirmation. Til kagen eller bordet kan vi naturligvis tilbyde en klassisk konfirmationsfigur, der forestiller en konfirmand eller konfirmandinde.

Et godt fundament

Holder man konfirmationen hjemme, kan man hurtigt løbe tør for duge: Det bedste udtryk opnås som regel, hvis alle borde er ensartet beklædt. CTI Party har forskellige former for rulleduge, der udgør et godt underlag for en flot borddækning og som fås i længder fra 25 til 50 meter.

Rulledugene kan bruges til flere fester, da de er i en kraftig kvalitet, som kan aftørres. Vores Dunicel og Dunisilk duge er ikke til at skelne fra stofduge - de lægger sig pænt ned over bordets kanter, men skal ikke stryges.

Som supplement til dugene fører vi bordløbere i samme høje kvalitet, der kan tåle lidt af hvert. Som alternativ til de stoflignende bordløbere, kan du vælge organza eller tyl i rullevis - disse festlige tekstiler kan genbruges til alle mulige formål, f.eks. udklædningstøj, julepynt og giftwrapping.

Vi fører duge i mange forskellige farver, så du kan matche den valgte bordpynt til din konfirmation. En hvid dug er det sikre valg - her kan man give den gas med bordpynt i alle mulige farver. 

Rosenblade, konfetti og diamanter

CTI Party har et stort udvalg af festligt bordpynt, der egner sig til en konfirmation, herunder pyntediamanter, konfetti eller rosenblade. De smukke silkerosenblade fås i poser a 100 stk. og kan strøs udover både borde og gulve, for at vise gæsterne vejen til velkomstdrinken. Rosenblade fås i alle farver; de røde og hvide rosenblade fås med grønne blade.

Vi har konfetti i alle farver og stilarter. Til en konfirmation kan du bl.a. vælge kors og bibler af guld og sølv som bordpynt. En konfirmationsfest om foråret kan også pyntes op med sommerfugle.

Til det overdådige festbord har vi pyntediamanter i en masse skønne farver, der tager sig ekstra godt ud i samspil med flydelys. Diamanterne fås i poser a 100 stk. hjerteformede eller runde - hvis man gider samle dem op, kan de bruges igen og igen. Prøv evt. at strø pyntediamanter ud på vindueskarmen, hvor de kan reflektere solens stråler.

Indlæser...