Information om Organza stof

CTI Party er meget mere end balloner: Webshoppen har et af landets største sortimenter af festartikler, herunder organza stof i banevis til lave priser.

Organza er et tyndt skinnende stof, der oprindeligt blev fremstillet af silke, men i dag også fås i syntetiske variationer bestående af polyester eller nylon. Traditionelt bruges organza stof til brude- og selskabskjoler og i boligindretning som dekorative gardiner.

Til fester bruges organza stof primært som bordløbere, stolesløjfer, dørdekorationer og risposer. Derudover er det nemt at sy kostumer af det festlige og billige tekstil - f.eks. en nederdel med matchende sjal til en fastelavnsprinsesse.

Organza stof i metervis

Ballonsalg fører organza stof med silkelook i bredder på 16 og 36 cm. Stoffet fås i ruller på 9 meter i mange flotte farver med eller uden glimmer. Du kan altid finde både duge, lys og servietter i de samme farver hos CTI Party, så du kan gennemføre dit tema. Det gælder naturligvis også, hvis du skal have matchende balloner, hvor vi er uovertrufne.

Til foråret er hvid og pasteller et tilbagevendende tema. Vi har både tekstiler, balloner, servietter og lys i hvid, elfenben og den friske forårsfarve mintgrøn. Til efteråret er de varme farver som orange og olivengrøn, brun og guld et hit, evt. pyntet med kogler og blade fra havens eller skovens træer og buske.

Organzaposer

Det er nemt at sy poser af organza stof, som kan bruges til giftwrapping og diverse opbevaring, f.eks. skoposer og toilettasker. Vi har satinbånd i forskellige bredder og farver, der passer til vores organza stof. Vi har også masser af små færdigsyede poser i organza stof, der især bruges til bryllupsgæster - poserne kan opbevare ris til brudeparret eller søde små gaver til gæsterne.

Som en eksklusiv variant af silkepapir kan du bruge organza stof til at folde roser til gæsterne.

Fortryllende tyl

Som alternativ til organza har vi masser af tyl, der ligeledes kan bruges som alskens bordpynt, stolepynt og til kostumer. Med et par meter tyl og lidt elastik har man hurtigt et fint strutskørt og evt. et par matchende englevinger. Det er nemt at lave både sløjfer, sommerfugle, blomster og lignende af tyl eller organza stof.

Både tyl og organza stof kan vaskes og genbruges til utallige formål. En bordløber kan gå igen som fastelavnskostumer, giftwrapping, påske- eller julepynt. Organza stof har lidt flere anvendelsesmuligheder end tyl - det kan også bruges som gardiner, puder og andre dekorative tekstiler i hjemmet.

Indlæser...