Alle kategorier

Filtrer efter

Pris
Farve

Servietter

Servietter til din fest

Serviet er et stykke stof eller papir, der bruges til at tørre munden, mens du spiser eller drikker. Der findes et hav af forskellige typer af servietter, farver, antal lag osv. De bedste typer er det man kalder Air-lag eller stofligenden servietter, denne typer er en kraftig 1 lags som er helt perfekt til at lave servietfoldning af. Men en 3 lags serviet på eksempel 40x40 cm er også super til at lave en flot vifte med. Man kan få servietter som kaffeserviet (ca 24x24cm), frokostserviet (ca 33x33cm) og middag serviet (ca 40x40cm) men der findes også middag servietter på 48x48cm.
Man har i over 700 år brugt servietter som Kina var de første til at bruge og mange bruger dem den dag i dag, dagligt og din bedstemor har sikker også insisterer på, at man lægger servietten i skødet, før middagen serveres.
Skal du holde fest med borddækning eller skal du have buffet, så vil folk forvente at du har servietter og du har sikker også fundet dem i den farve som matcher din bordpynt, dug m.m.
Servietter kan du ikke undvære, når der skal være fest. På vores hjemmeside finder du dem til en hvilken som helst lejlighed. Er der bryllup, konfirmation, temafest eller nærmer vi os jul, kan du få hvad du skal bruge i de smukkeste mønstre, farver og kvaliteter til fornuftige priser.