Alle kategorier

Filtrer efter

Pris
Farve

Papbæger

Alt inden for Papbæger

Skal du holde en stor fest, servere varm kaffe til et event eller bruge papkrus til smagsprøver, kan du finde et stort udvalg af engangskrus hos CTIparty.dk. 

Papbæger er en smart løsning, hvis det både skal være nemt og bekvemt for dig. Du sparer tid på at vaske service op, mens det samtidigt kan skabe de festlige rammer med smarte designs. Se vores fine sortiment herunder eller læs mere om, hvorfor du skal vælge smarte krus i pap til din næste begivenhed.

Skab en fest med flotte og praktiske Papbæger

Udvalget af papkrus er stort hos CTIparty.dk; der er mange forskellige flotte designs og størrelser. Hvis du skal holde en stor fødselsdagsfest eller andet festligt arrangement, kan du få designs med flotte farver og dekorationer. Det kan være prikken over i’et, der samler alle detaljer i pynt og borddækning, hvis din papkop matcher resten af dit valgte tema.

Når du handler papkrus i de gængse butikker, vil du sikkert bemærke, at udvalget er begrænset. Det kan både være svært at finde papkrus i blandt andet Harald Nyborg, Bilka og Biltema, der er store nok og har det rigtige udseende. Derfor kan du med fordel gå online og se udvalget hos festshoppen, hvor der er krus i et utal af forskellige varianter, der passer til en lang række af forskellige arrangementer og behov.