Posted in : "2023 - april"

  • Borddækning til en studenterfest for familie og ældre gæster

    Borddækning til en studenterfest for familie og ældre gæster

    Borddækning til en studenterfest for familie og ældre gæster Når du skal holde en studenterfest for din familie og ældre gæster, er det vigtigt at tænke på en mere formel og traditionel borddækning. Det første skridt er at vælge det rigtige bord, som passer til antallet af gæster og pladsen i rummet.

    Læs mere
  • Borddækning til en studenterfest for klassekammerater og venner

    Borddækning til en studenterfest for klassekammerater og venner

    Borddækning til en studenterfest for klassekammerater og venner Til en studenterfest for dine klassekammerater og venner er borddækning vigtig for at skabe den rette festlige stemning. Det første skridt er at vælge det rigtige bord, som passer til antallet af gæster og pladsen i rummet. Hvis det er muligt, kan det være en god ide at dække bordet dagen før festen for at spare tid og undgå stress på selve dagen.

    Læs mere
  • De perfekt konfirmation 3-lags servietter til den stor fest

    De perfekt konfirmation 3-lags servietter til den stor fest

    Konfirmation er en stor og betydningsfuld begivenhed i mange unge menneskers liv. Det er en dag fyldt med fest, glæde og stolthed, og det er derfor vigtigt at skabe en mindeværdig og unik fejring. En af de måder, du kan gøre dette på, er ved at vælge detaljer, som for eksempel servietter, der afspejler anledningen. I denne blogindlæg vil vi præsentere vores unikke konfirmation 3-lags servietter med vores design af konfirmanden og en smuk dansk kirke.

    Læs mere
  • Fantastiske Konfirmationsideer og Tips til den Perfekte Fejring

    Fantastiske Konfirmationsideer og Tips til den Perfekte Fejring

    Konfirmation er en særlig begivenhed i mange unges liv, hvor de træder ind i de voksnes rækker og fejrer deres religiøse overgang. Denne store dag fortjener en uforglemmelig fejring, som både konfirmanden og gæsterne vil huske med glæde. Her er 10 fantastiske ideer og tips til den perfekte konfirmationsfest.

    Læs mere
Indlæser...