Alle kategorier

Filtrer efter

Pris
Farve

Gæstebøger

Gæstebog til Konfirmation

Konfirmation er en ganske særlig fest. Den er en hyldest til den unge person der nu træder ind i de voksens rækker, og derfor er det også en fest, det er særlig vigtigt at kunne huske tilbage på med gode minder. Når vores barn skal holde konfirmation, vil vi forælder naturligvis gøre alt hvad der står i vores magt, for at skabe den mest fantastiske oplevelse, både for os selv og vores gæster, og for efterfølgende at bevare alle de dejlige minder. Til dette, er CTI-Partys mange flotte gæstebøger et oplagt valg.

Når du vælger din gæstebog til konfirmation, kan du matche den til borddækningen eller den måde, lokalet er pyntet op på, og du kan lege med materialevalg og farvenuancer i et utal af kombinationer for eksempel hvid, natur, guld og sølv. Et lille bord, dækket op et sted i festlokalet eller lige udenfor, hvor dine gæster i ro og mag kan skrive en hilsen til jer, er også en god ide. Til dette brug fås bl.a. matchende kuglepenne i holdere.

Gæstebøgerne er smukt dekorerede med bånd i forskellige materialer. Du kan vælge mellem tyl, blonde eller satin, pyntet med perler og forskellige similisten. Du kan desuden få din gæstebog smukt indbundet med print i hvid, sølv eller guld og i en spændende udgave med sækkelærred omviklet med fin blonde. Bemærk også at gæstebøgerne kan kombineres med vores øvrige sortiment af festartikler.