Posted in : "2022 - september"

  • Spar penge med storkøb af balloner

    Spar penge med storkøb af balloner

    Det er ikke hver dag, at almindelige danskere har brug for at lave et storkøb balloner og dermed handle stort ind af latexballoner. De fleste vil formentlig kunne nøjes med at købe en mindre omgang latexballoner, når der er fødselsdag eller andre festlige begivenheder på programmet. Skal du bruge mange latexballoner, er der penge at spare, hvis du vælger storkøb af balloner. Det er godt givet ud, hvis du skal bruge dem i ekstra store mængder.

    Læs mere
  • Sådan bruger du helium og ballongas

    Sådan bruger du helium og ballongas

    Både store og små legebørn elsker de svævende heliumballoner, der selv søger mod loftet. Du kan selv købe helium og ballongas, så du kan sikre flyvende og farvestrålende balloner til festen. Det vil sætte prikken over i’et til både børnefødselsdage og store fester, hvor børn og barnlige sjæle kan glæde sig over de farvestrålende heliumballoner.

    Læs mere
  • Papkrus: Her kan du købe dem

    Papkrus: Her kan du købe dem

    Papkrus er geniale til arrangementer, hvor der er mange gæster, og du vil have minimalt med opvask. Når alle får et krus til engangsbrug, kan de smides ud efterfølgende, så der er mindre oprydning efter fester og begivenheder. Vi har her samlet forskellige butikker og webshops, hvor du kan købe dine krus til festen, der sparer besvær og opvask. Vil du dog have det største udvalg med flest muligheder i farver, designs og størrelser, bør du besøge en specialbutik som vores hos CTIparty.dk.

    Læs mere
  • Latexballoner: Festlige og nemme at puste op

    Latexballoner: Festlige og nemme at puste op

    Skal du bruge flotte dekorationer til din næste fest? En mest almindelige og udbredte muligheder er den klassiske latexballon. Du har sikkert selv pustet én op til en fødselsdag, og de er ofte brugt til både pynt og leg. Uanset arrangementet er latexballoner festlige og nemme at anvende. De er lette at puste op, og du kan få dem i udgaver til enhver lejlighed.

    Læs mere
Indlæser...