Temafest

Engangsservice til din temafest

Skal du holde en temafest, er du kommet til rette sted. CTI Party har et kæmpe udvalg af artikler til din temafest; duge, tallerkener, krus, sugerør, konfetti, figurer, guirlander, indbydelser, flag og meget mere.

Vi har et stort udvalg af paptallerkner, -krus og partyduge med motiver, eksempelvis fodbolde, barbiedukker, sørøvere, kranier, prinsesser og smølfer osv. Vi fører selvfølgelig matchende sugerør og servietter. Vi har opdelt vores festartikler på en lang række kategorier, så du nemt kan finde de ting, du skal bruge til din temafest.

Konfettirør er ligesom balloner et underholdende indslag til en temafest. Vi fører et bredt sortiment af konfetti rør og bomberør med alt fra hjerter, papirglimmer, metal og rosenblade.

Til den stilrene temafest, hvor der er styr på alle detaljer, har vi organza og satinbånd.

Altid gode tilbud

Vi har altid gode tilbud på festartikler - tjek vores knaldtilbud her på dette her link KÆMPE TILBUD 

Du finder her et stort udvalg af festartikler til firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet og jubilæet - til stærkt nedsatte priser.

Dekorative balloner

Vi har naturligvis et stort sortiment af balloner, der kan bruges til en temafest. Balloner slår stemningen an, fra det øjeblik gæsterne ankommer. Ballonudsmykning af indgangen er eksempelvis en fantastisk indledning på din temafest - vores erfarne ballondekoratører kan hjælpe dig med at dekorere festlokalet med latexballoner i præcis de farver og former, du ønsker. Ballondrop er en særlig festlig måde at bruge balloner på - når man trækker i snoren, falder hundredevis af balloner ned fra loftet.

Vi har balloner i alle udformninger, med motiver der egner sig til enhver temafest: Tegneseriefigurer, sørøvere, dyr, prinsesser, køretøjer, fly, sportsudstyr osv. Til halloween-festen har vi balloner formet som græskar, edderkopper, mumier, skeletter osv. Til cirkusfesten har vi balloner, der forestiller klovne, heste, elefanter osv.

Flyvende balloner og lanterner

Vi har nogle af landets laveste priser på helium, inkl. levering og afhentning heliumflasken. Helium leveres i flasker op til 50 liter. Du kan også bestille et sæt bestående af balloner og helium, som indeholder alt, hvad der kræves for at kreere balloner næsten øjeblikkeligt til din temafest. En enkelt flaske er nok til 12-14 stk 18" folieballoner. Husk ikke at puste latexballoner for tidligt op, da de kan miste luft efter 6-7 timer.

Som et alternativ til balloner har vi papirlanterner, der kan svæve eller flyde - en tradition, der stammer fra Asien, og som bliver stadig mere populær herhjemme.


Temafest for voksne der elsker at feste

Natten er lang når du holder temafest for voksne, der elsker at feste til den lyse morgen

 
Har du valgt, at du vil holde en temafest for voksne venner, veninder, familie eller kollegaer, skal du som udgangspunkt lave en huskeliste, så du ikke pludselige mangler de flotte balloner, konfettirør, papkrus, bordpynt, den røde løber eller de kinesisker lanterner, der skal sendes op i nattehimlen. Derfor er tommelfinger reglen, inden du går i gang altid: Gå ind i vores webshop ctiparty.dk og bestil alt hvad du skal bruge.

Uanset hvilket tema du har valgt til din fest, vil du helt sikkert finde det du skal bruge hos ctiparty.dk.


Temafesten for voksne kollegaer der bliver en succes


Skal i holde firmafest og gøre det lidt ekstra sjovt, farverigt og festligt? For nogle firmaer, kan en temafest være løsningen, der sætter fut i firmafesten, der ikke skal være præget af bænkevarmere. Hvorfor ikke fyre op for en gennemført Discofest med kulørte lamper, matchende bordpynt, servietter, krus og sugerør, festlige og farverige bannere og selvfølgelig balloner overalt i flotte farver.

Har du sikret en juke boks der spiller de klassiske disco numre, vil det gennemførte disco tema med garanti sikre at din temafest bliver en succes


Har du husket alt til din temafest for voksne? Vi har lavet en lille huskeliste til dig, så du kan tjekke at alt er på plads og det eneste du skal gøre er at vente på at modtage din bestilling fra os. Vi bestræber os på at sende din bestilling af sted samme dag, men det er selvfølgelig altid en god idé at være i god tid.

Der er altid dem, der ikke kommer udklædt til en temafest…Men det er der råd for!

Om de er generte, uinspirerede eller dovne kan man aldrig helt vide, men møder nogle af dine gæster op uden udklædning, kan du altid have en plan B klar, med et par fede udklædningsartikler i en lille kasse fra ctiparty.dk. Vi har alt fra sjove masker til farverige fjerboaer, så ingen slipper for at bidrage til en god fest!

Køb her


Tilbage til toppen