Posted in : "2022 - august"

  • Praktiske papkrus til varme drikke

    Praktiske papkrus til varme drikke

    Smarte papkrus til varme drikke er en praktisk løsning til arrangementer som fødselsdage, byfester og begivenheder, hvor du skal dele drikkevarer eller smagsprøver ud. De gør det nemt at servere de varme drikke, mens du minimerer behovet for efterfølgende at vaske en stor opvask op.

    Læs mere
  • Papkrus med låg: Server varme drikkevarer

    Papkrus med låg: Server varme drikkevarer

    De fleste har prøvet at køre forbi en tank eller en hyggelig kaffe og tage en kaffe med to-go. Når du får udleveret din kop, er det ofte et papkrus med låg. Papkrus med låg er smarte, når du skal servere varme drikkevarer til besøgende eller gæster. De sørger for, at ingen spilder drikkevarerne, og de er nemme at have i hånden. Vil du gerne selv have de smarte krus på lager, så kan du nemt købe dem online hos CTIparty.dk.

    Læs mere
  • Pynt op med engangskrus og -service til børnefødselsdagen

    Pynt op med engangskrus og -service til børnefødselsdagen

    Skal du sørge for en stor fest for en af de mindre fødselarer? Når der er fødselsdag i familien, elsker børnene at få besøg af gæster, der fejrer den særlige dag

    Læs mere
  • God ide til festen: Køb kaffekrus i pap

    God ide til festen: Køb kaffekrus i pap

    Er der en stor fest i kalenderen er det en fordel, hvis du planlægger i forvejen. Der skal både være styr på mad, drikke og service til det, så dine gæster kan føle sig velkomne og taget godt af. Det gør arrangementet til en succes, hvor alle nyder dagen – og eventuelt aftenen med.

    Læs mere
Indlæser...