Posted in : "2022 - august"

  • Bæredygtig og miljørigtig papkop

    Bæredygtig og miljørigtig papkop

    Engangsservice har fået et lidt uheldigt ry, efter vi alle skal tænke mere på genanvendelighed og bæredygtige løsninger. Det er dog en skam, for engangsservice og papkoppen kan bruges i mange sammenhænge – og de er ikke nødvendigvis skadelige for miljøet.

    Læs mere
  • Papkopper: Sådan kan du bruge dem

    Papkopper: Sådan kan du bruge dem

    Har du en stor begivenhed i den nærmeste fremtid, hvor du overvejer at købe papkopper? Der kan være god grund til at tænke over andre smarte steder, hvor du kan bruge dem – både på selve dagen, men også hvis du har ekstra i overskud. Her får du 3 gode bud på, hvad du kan komme i koppen, hvis du vælger at købe papkopper.

    Læs mere
  • Engangs kaffekopper til de store begivenheder

    Engangs kaffekopper til de store begivenheder

    Kaffe er en fast bestanddel af mange danskeres hverdag, og der bliver også serveret kaffe i stor stil til fester og begivenheder, hvor vi mødes i festligt lag. Det kræver dog også, at du har krus eller kopper, som dine gæster kan få i hånden, når de skal have slukket tørsten. Når det skal være nemt og enkelt for dig at servere til de kaffetrængende gæster, kan du vælge at give dem engangs kaffekopper.

    Læs mere
  • Den ultimative tidslinje for planlægning af fødselsdagsfest

    Den ultimative tidslinje for planlægning af fødselsdagsfest

    Planlægning af en børnefødselsdage kan virke overvældende, men ikke hvis festen er opdelt i mindre opgaver. Denne tidslinje skal følges for dagene og ugerne op til festen, festplanen og selve begivenheden. Det vil gå glat.

    Læs mere
Indlæser...