Posted in : "2022 - september"

  • Sådan puster du konfettiballoner op

    Sådan puster du konfettiballoner op

    Der er ikke noget så festligt som flotte heliumballoner, og med konfettiballoner er der ekstra fest og farver at pynte op med. Det kan dog være sværere at få konfettiballonerne til at se rigtige ud, og derfor får du en guide til, hvordan du puster dem op for den ultimative dekoration til festen.

    Læs mere
  • Lav flotte guirlander med linkballoner

    Lav flotte guirlander med linkballoner

    Guirlander med linkballoner er en nem måde at dekorere dit hjem eller et festlokale. Guirlanderne fylder godt i rummet, så du får en fyldig og iøjnefaldende dekoration, der sætter den helt rigtige stemning. En flot og sammenhængende guirlande gør det nemt, når du hurtigt skal skabe en flot fotovæg eller æresport. Det er enkelt at arbejde med, og du slipper for stort besvær med tape og snor, det ellers ville kræve at lave guirlander.Balloner

    Læs mere
  • Bryllupsballoner: Sådan kan du pynte op

    Bryllupsballoner: Sådan kan du pynte op

    Brylluppet er en stor dag, og med de rigtige bryllupsballoner kan du for alvor sætte stemningen for festen. Det er nemt at finde balloner i alle de rigtige farver eller med særlige mønstre, der passer til parret og festens tema. Her får du en guide til, hvordan du kan pynte op med bryllupsballoner til ære for et særlig par, du holder af.

    Læs mere
  • Byg selv DIY balloner med dekorationssæt

    Byg selv DIY balloner med dekorationssæt

    De smarte DIY balloner / dekorationssæt gør det nemt, når du vil kreere festens skuestykke. Der er rig mulighed for at eksperimentere, når du bygger flotte figurer eller dekorerer søjler eller indgangen til festen. Og det ser imponerende ud for dine gæster, når de bliver mødt med DIY balloner, der er gjort ekstra ud af.

    Læs mere
Indlæser...