Posted in : "2024 - januar"

  • En Verden af Smil og Støtte – CTI Partys Bidrag til Danske Hospitalsklovne

    En Verden af Smil og Støtte – CTI Partys Bidrag til Danske Hospitalsklovne

    Hos CTI Party værdsætter vi betydningen af at bringe glæde og støtte til dem, der har det svært. I 2024 har vi taget et stolt skridt ved at støtte Danske Hospitalsklovne, en organisation, der ligger vores hjerter nært, og som afspejler vores virksomheds engagement i samfundet. Selvom vi er baseret i Polen, føler vi en stærk forbindelse til det danske marked, og derfor har vi valgt at fokusere vores hjælp her.

    Læs mere
  • Fejring af Konfirmation: Traditioner og Kreativitet

    Fejring af Konfirmation: Traditioner og Kreativitet

    Konfirmation er en vigtig milepæl, ikke kun som en åndelig ceremoni, men også som en anledning til fest og samvær. I dette indlæg udforsker vi, hvordan traditioner fra forskellige kulturer og kreative ideer kan sammenvæves for at skabe en unik og mindeværdig fejring. Fra klassiske ritualer til innovative fejringsformer, dykker vi ned i de mange måder, hvorpå familier og samfund markerer denne særlige begivenhed.

    Læs mere
  • Revolutionen inden for Fest og Catering - Velkommen til Verdenen af Tapa-tizers

    Revolutionen inden for Fest og Catering - Velkommen til Verdenen af Tapa-tizers

    I en verden, hvor vi konstant søger efter nye og innovative måder at forbedre vores sociale begivenheder, introducerer vi dig for et revolutionerende koncept, der kombinerer det bedste fra to verdener: tapas og finger food. Velkommen til den fascinerende verden af 'tapa-tizers' – en kreativ løsning, der lover at forvandle dine fester og events med sin unikke blanding af stil, smag og bæredygtighed.

    Læs mere
  • Valentinsdag: Fra Antikkens Riter til Moderne Kærlighedsfejring

    Valentinsdag: Fra Antikkens Riter til Moderne Kærlighedsfejring

    Valentinsdag, nu fejret verden over som en hyldest til kærligheden, har rødder, der strækker sig langt tilbage i historien. Denne dag, som er synonym med romantiske gaver og hengivenhed, begyndte som en gammel tradition og har gennemgået betydelige forandringer gennem århundrederne. Men hvordan startede denne tradition, og hvad siger dens evolution om vores forståelse af kærlighed?

    Læs mere
Indlæser...